Koulí na pétanque rozbil více než 10 iPhonů a Macbook, protože mu Apple nevrátil peníze

Firma Apple odmítla vrátit peníze svému francouzskému zákazníkovi. Ten se jí rozhodl pomstít originálním způsobem. Koulí na pétanque rozbil několik výrobků v místním Apple Storu, informoval portál iDnes.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Muž zničil koulí na pétanque více než 10 iPhonů a jeden Macbook

Muž zničil koulí na pétanque více než 10 iPhonů a jeden Macbook | Foto: YouTube. com

Asi třicetiletý muž vstoupil do obchodu a začal kovovou koulí původně určenou k hraní oblíbené francouzské hry pétanque ničit všechno, co mu přišlo pod ruku. Zničil nejméně 10 mobilních telefonů iPhone a jeden Macbook.

„Dámy a pánové, Apple je firma, která nedbá na práva svých evropských zákazníků. Řekl jsem jim, ať mi vrátí peníze, a oni řekli ne. Takže víte, co se stane? Tohle se stane,“ komentoval svůj čin útočník.

Přestože vypadá jeho čin afektovaně, vše nasvědčuje tomu, že demolici v obchodě připravoval. Kromě kovové koule si přinesl také rukavici, ve které „zbraň“ držel, aby ho nepořezalo sklo. Škoda po jeho řádění jde do stovek tisíc korun.

Útočník vůbec nereagoval na domluvu obsluhy obchodu a i s ochrankou obchodního domu, ve kterém se Apple Store v Dijonu nachází, se snažil diskutovat. Nakonec ho zadržela policie.

O tom, že pravděpodobně šlo o dopředu naplánovanou akci, svědčí i rychlá reakce člověka, který celý incident natočil. Video se také velmi rychle objevilo na Youtubu, kde má již téměř 4 milióny zhlédnutí.

Petr Jadrný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme