Koukalovou úspěšná sezona zmohla. Vyčerpáním skončila v nemocnici, teď už ladí formu na zimu

Na horách začalo sněžit, a tak je na čase si vzpomenout, kdo byl z českých sportovců v minulé sezoně na sněhu nejúspěšnější. Gabriela Koukalová vyhrála biatlonový Světový pohár, na jaře stihla svatbu a v posledních týdnech už se připravuje na další sezonu. Plány na léto ale měla až příliš odvážné, a dokonce skončila v nemocnici.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Šťastná Gabriela Soukalová s křišťálovým glóbem, zatím tím malým

Šťastná Gabriela Soukalová s křišťálovým glóbem, zatím tím malým | Foto: (C) Český biatlon, Petr Slavík

Na české biatlonistce se podepsaly nejen radosti svatební cesty, ale i marketingové povinnosti a trénink.

„Únavou jsem skončila až v nemocnici. Byla jsem totálně vyčerpaná, nejen fyzicky z práce, ale i psychicky. Byla jsem ráda, že jsem si pak mohla odpočinout,“ řekla Gabriela Koukalová, které sychravé podzimní počasí přináší znovu motivaci závodit.

Přehrát

00:00 / 00:00

Úspěšná česká biatlonistka stihla přes léto svatbu. Byl to ode mě praktický krok, měnit jen jedno písmeno, směje se Gabriela Koukalová, za svobodna Soukalová

Momentálně pracuje na rychlejší střelbě a vyhlíží, až tréninkové kolečkové lyže vymění za běžky.

„Čekám, až se zase konečně dostanu do té pohody a do tréninkového procesu a že se budu těšit třeba jako minulý rok,“ přiznala biatlonistka.

Pak se znovu postaví na start závodu a přitom uslyší od hlasatele dvě jiné informace než dosud. Bude titulována jako obhájkyně vítězství ve Světovém poháru a zároveň jako Gabriela Koukalová.

„Jsem na to pyšná. Byl to ode mě praktický krok, měnit jen jedno písmeno. Existovala šance, že bych to pletla, kdybych si vzala někoho jiného, tak jsem si řekla, že bych do toho asi měla skočit, když se jedná jen o jedno písmenko,“ vtipkovala na svůj účet Koukalová.

Martin Charvát, Radek Šamša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme