Kabinu hokejové Slavie opouští osm hráčů včetně brankáře Hyláka

Slabé ekonomické podmínky a konec snah o návrat do extraligového prostředí. V hokejové Slavii tak dnes kvůli nastalé situaci skončilo hned osm hráčů. Vedení klubu se na ukončení smlouvy dohodlo s brankářem Alexandrem Hylákem, obránci Peterem Hraškem, Markem Drtinou a útočníky Jaroslavem Markovičem, Henrim Tuominenem, Milanem Mikulíkem, Tomášem Jiránkem a Michalem Dragounem.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Semifinálový souboj

Semifinálový souboj | Foto: Daniel Martínek

„Všem hráčům děkujeme za odvedené služby pro klub a přejeme jim hodně štěstí v nadcházejícím angažmá. Vedení klubu zároveň pracuje na doplnění kádru,“ uvedl klub na oficiálním webu.

Hokejisté, kteří klub opouští, mají podle oficiálního webu Slavie již vyřízené nebo předjednané smlouvy v jiných, převážně extraligových klubech. Mikulík s Tuominenem posílí Karlovy Vary.

„Oba to jsou komplexní hráči a očekáváme, že nám pomohou s koncovkou. Oba dva útočníky dobře známe. Ve Slavii předváděli velmi dobré výkony a patřili k tahounům týmu,“ komentoval sportovní manažer Karlových Varů Jaromír Kverka na webu karlovarsky.denik.cz.

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme