Mám ještě deset let. Cristiano Ronaldo chce hrát i po čtyřicítce

Cristiano Ronaldo zůstává nejlépe vydělávajícím hráčem Realu Madrid. S "bílým baletem" podepsal pětiletou smlouvu a rozhodně to prý není jeho poslední kontrakt. 31letá fotbalová hvězda si troufá ještě na 10 let kariéry.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ronaldovi je 31, hrát chce ještě 10 let

Ronaldovi je 31, hrát chce ještě 10 let | Zdroj: Reuters

Dosavadní smlouva Cristiana Ronalda končila v roce 2018, nyní ji Portugalec prodloužil do konce června 2021. „Budu tu dalších pět let, ale rozhodně to není moje poslední smlouva,“ řekla hvězda Bílého baletu při podpisu.

„Pořád ještě mám 10 let a ty roky, které mi zbývají, si chci pořád užívat,“ plánuje 31letý Ronaldo. Profesionální kariéru tak plánuje ukončit až po čtyřicítce.

Neřekl ale, jestli to bude v Realu Madrid. V klubu, za který hraje od roku 2009 a v jehož dresu vstřelil už 371 gólů.

Real si pojistil Ronalda do roku 2021. Hvězda klubu bude dál brát 11 milionů týdně

Číst článek

„Hodněkrát jsem řekl, že mám Real v srdci. Chtěl bych tu dál přepisovat historii a skončit tu kariéru. Ale nikdo neví, co budoucnost přinese,“ řekl Cristiano Ronaldo.

Podle informací Daily Mail má 31letý Portugalec mít smlouvu na 365 tisíc liber týdně (v přepočtu asi 11 milionů korun), má tak zůstat nejlépe placeným fotbalistou „bílého baletu“.

Přes čtyřicet let si ve fotbale protahují kariéru především brankáři, veterány ale mohou být i útočné hvězdy. V AS Řím hraje rozlučkovou sezonu nedávno 40letý Francesco Totti, po čtyřicítce končil i legendární záložník Manchesteru Ryan Giggs.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme