Arogantní tvář tam nebyla, měl to ale na háku, hodnotí Bieberovu show publicista

Tisíce fanynek kanadského zpěváka Justina Biebera se dočkaly. Idol především náctiletých slečen v sobotu večer vůbec poprvé vystoupil v České republice ve vyprodané O2 aréně. Navzdory dobře propracované show jel ale Bieber na půl plynu, hodnotí koncert hudební publicista Daniel Maršalík vystoupení pro dvacet tisíc lidí.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Justin Bieber

Justin Bieber | Foto: Fotobanka Profimedia

„Justin Bieber předvedl dospělou popovou show se zajímavě řešenými světly, jevištěm, výbornými tanečníky,“ říká o sobotním koncertu hudební hvězdy hudební publicista Daniel Maršalík.

„Připadalo mi ale, že jel na půl plynu, že do toho nedal všechno, že to bylo trochu na vlně: mám to na háku,“ dodává.

Díky tomu možná nešlo z pódia mezi lidi tolik energie, jak by mělo od tak velké hvězdy jít, myslí. Obecně to ale podle něj byla srovnatelná show s jinými velkými popovými hvězdami.

Díky internetu jde o koncertu dopředu zjistit spoustu věcí včetně toho, které písničky bude interpret hrát, co bude mít na sobě, mezi jakými písničkmai bude promlouvat.

Skandál se nekonal

Skalní fanoušky tak Justin Bieber svou show nepřekvapil. Nepředvedl ale žádnou ze svých dřívějších manýr, myslí si Maršalík.

„Když se o Bieberovi něco dočtete, tak to jsou většinou nějaké průšvihy. Například, že se během show naštve, ukončí koncert a odejde z pódia. V Praze fungovalo vše na čas a vůbec tam nebyla taková ta arogantní tvář,“ říká.

Maršalíka překvapilo i to, jak málo Bieber sahal do své starší tvorby, celý koncert byl prakticky vystaven na písničkách posledního – a dobře hodnoceného alba – Purpose.

Před O2 arenou čekaly stovky fanoušků a fanynek i několik hodin před začátkem večerního koncertu. Vybaveni byli jídlem, teplým oblečením a dekami. Organizátoři jim také podávali teplý čaj.

Český rozhlas Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme