Palát se na vítězství Tampy podílel brankou a asistencí. Philadelphia prohrála 0:3

Tampa Bay zvítězila na ledě Philadelphie 3:0. Na výhře se gólem a asistencí podílel český útočník Ondřej Palát, pro nějž je to třetí branka v letošní sezóně. Pro Lightnings je to už čtvrtá výhra v řadě a navíc na ledě soupeře.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Český útočník Ondřej Palát zaznamenal v utkání proti Philadephii jednu branku a asistenci

Český útočník Ondřej Palát zaznamenal v utkání proti Philadephii jednu branku a asistenci | Zdroj: Reuters

O vedení Tampy se postaral v patnácté minutě v přesilové hře Tyler Johnson, kterého si obránci Flyers nepohlídali a měl tak dostatek prostoru zakončit do prázdné brány po nahrávce od Alexandera Killorna a Steve Mason neměl šanci.

Druhou branku Tampy zařídil po rychlém protiútoku český útočník Ondřej Palát, který si od pravého mantinelu nabruslil s kotoučem na prostředek a trefil se přesně k pravé tyči. Zaznamenal tak třetí gól v této sezóně.

V začátku třetí části si Palát připsal ještě asistenci, když dlouhým pasem od vlastní brány našel Jonathana Drouina na modré čáře. Ten šel pak sám na bránu a prostřelil Masona.

Na brankáře Lightnings Andreje Vasilevského šlo celkem dvaatřicet střel, což je o čtrnáct méně než vyslali hráči na Masona. Ruský brankář byl vyhlášen první hvězdou utkání a hned za ním byl Ondřej Palát.

Výsledek NHL
Philadelphia - Tampa Bay 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Branky: 15. Johnson, 28. Palát, 45. Drouin (Palát). Střely na branku: 32:18. Diváci: 19.732. Hvězdy zápasu: 1. Vasilevskij, 2. Palát, 3. Hedman (všichni Tampa).

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme