Svět rokenrolu se spojí s klasikou. Tata Bojs vystoupí se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu

Houslový klíč pocákaný barvou. Symbol znázorňující propojení vážné hudby s rokenrolem budou mít hudebníci ze skupiny Tata Bojs během vystoupení na svých tričkách. Hrát budou nejen věrným fanouškům, ale i abonentům rozhlasových symfoniků. V pražském Foru Karlín vystoupí Tata Bojs ve společnosti Symfonického orchestru Českého rozhlasu. Chybět nebudou ani jejich Kamarádky.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Nesterowicz diriguje SOČR

Michal Nesterowicz diriguje SOČR | Foto: Petr Horník, SOČR

„Myslím, že v absolutní světové premiéře zazní píseň Kamarádky. K téhle písni se teď DJ, který s námi spolupracuje léta, snaží udělat videoklip, který taky bude mít premiéru, takže jestli se to podaří, písnička bude mít takovou dvojitou premiéru,“ naznačil Milan Cais ze skupiny Tata Bojs, na co se můžou návštěvníci večer těšit.

Společné vystoupení se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu má podtitul Nechte oblek doma. Jak sám hudebník dodává, je to na každém z příchozích.

„Jestli budou mít pocit, že se budou v obleku cítit dobře, ať si ho vezmou. Je to takové volné. My jsme rokenrolová kapela, tam může člověk přijít i nahatý. Byl bych rád, kdyby se podařilo rozbourat bariéru, která na koncertech s vážnou hudbou je,“ popsal Cais.

Jestli se lidé ve Foru Karlín odvážou, zjistí už ve středu po půl osmé. Vyprodaný koncert je možné sledovat taky prostřednictvím videopřenosu na webových stránkách SOČR.

Ondřej Bambas Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme