Krejčího gól Bostonu nepomohl. Jágr opět stáhl Messiera, ztrácí už jen tři body

Hokejový útočník David Krejčí vstřelil ve čtvrtečním utkání NHL gól ve druhém zápase za sebou, ale s Bostonem podlehl doma Anaheimu 3:4. Jaromír Jágr se asistencí přiblížil v historické tabulce produktivity druhém Marku Messierovi, na něhož ztrácí už jenom tři body. Čtyřiačtyřicetiletý hráč s Floridou prohrál ve Winnipegu 3:4 po samostatných nájezdech.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Krejčí (vpředu), útočník Bostonu, se raduje z gólu proti Anaheimu

David Krejčí (vpředu), útočník Bostonu, se raduje z gólu proti Anaheimu | Zdroj: Reuters

Krejčí vyrovnal v přesilové hře při vyloučení Ondřeje Kašeho z dorážky na 3:3. Český útočník šestou trefou sezony částečně odčinil vlastní gól, který vstřelil z hranice brankoviště, když se snažil zabránit v zakončení Andrew Coglianovi.

Krejčí bral na sebe vinu za gól, kterým Anaheim 24 sekund po oddechovém čase snížil na 1:2. Rodák ze Šternberku si v utkání připsal celkem tři záporné body za účast na ledě při vstřelené a inkasované brance.

Florida vstřelila všechny branky v přesilových hrách v prostřední třetině, ve které otočila z 0:1 na 3:2. U vyrovnávacího gólu na 1:1 si druhou asistenci připsal Jágr, který má nyní na kontě 1884 bodů za 755 branek a 1129 přihrávek.

Winnipeg v poslední části smazal ztrátu trefou Bryana Littlea, který skóroval i ve třetí sérii rozstřelu v situaci, kdy musel nájezd proměnit, aby zápas pokračoval. V šestém kole pak vystřelil výhru Jets Mathieu Perreault.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme