Operace se povedla, Petra Kvitová se po zákroku cítí dobře

Tenistka Petra Kvitová se po operaci prstů levé ruky cítí dobře a vizita potvrdila, že se zákrok povedl. Novinářům to sdělil mluvčí hráčky Karel Tejkal. Další informace poskytne v odpoledních hodinách operující lékař z Ústavu chirurgie ruky a plastické chirurgie ve Vysokém nad Jizerou, kde Kvitová v úterý zákrok podstoupila.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová

Petra Kvitová | Zdroj: Reuters

Dvojnásobné wimbledonské vítězce Kvitové museli lékaři narychlo operovat poraněné šlachy na všech prstech levé ruky a dva nervy, které hráčce nožem poranil neznámý pachatel pří úterním ranním přepadení v jejím prostějovském bytě.

Operace trvala tři hodiny a 45 minut a lékaři při ní Kvitové zašili poraněné šlachy na středních článcích všech pěti prstů levé ruky a dva nervy. „Petra se po operaci cítí dobře. Vizita potvrdila, že se operace povedla," uvedl Tejkal v tiskové zprávě.

Kvitová podle prvních zpráv nesmí sešité šlachy přetěžovat tři měsíce, To znamená, že se v ideálním případě vrátí na kurty nejdříve v dubnu. Nestihne určitě Australian Open, první kolo Fed Cupu ani velké turnaje v Miami či Indian Wells.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme