Policie zná přibližnou podobu muže, který pořezal Kvitovou

Kriminalisté vyšetřují napadení Petry Kvitové a už znají přibližnou podobu pachatele. Podle Týdeníku Policie jde o mladého vysokého muže s hnědýma očima. Zranění, které tenistce způsobil, jí nejspíš nedovolí hrát tenis nejméně půl roku.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Přibližná podoba muže, který napadl Petru Kvitovou

Přibližná podoba muže, který napadl Petru Kvitovou | Foto: Týdeník Policie

„Dosavadním šetřením jsme zjistili, že by se mělo jednat o muže ve věku do 35 let, vysoký 180 cm, světlá pleť, hnědé oči, krátké hnědé vlasy, normální postava,“ uvádí Týdeník Policie.

Pachatel měl mít na sobě v době činu asi o číslo větší okrovou bundu, volnější modré kalhoty, šedé sportovní zavazovací boty se třemi bílými pruhy na bocích. Nešlo ale o „adidasky“. Na hlavě pachatel údajně měl béžovou čepici s krátkým kšiltem zvanou bekovka.

Operace se podařila. Kvitová se ale k tenisu nevrátí dřív než za půl roku

Číst článek

V případě, že byste mohli nějak pomoci pachatele vypátrat, volejte na bezplatnou policejní linku 158.

Petra Kvitová se vrátí k tenisu nejdříve za půl roku. Odhadují to lékaři, kteří českou wimbledonskou vítězku operovali. Zároveň ale dávají Kvitové velkou šanci, že po doléčení bude moci znovu hrát a že bude mít v levé ruce dobrý cit.

Česká tenistka se v úterý ubránila přepadení v jejím prostějovském bytě, kdy jí neznámý útočník poranil ruku.

Petra Kvitová | Foto: Reuters

Pachatel, který Kvitovou přepadl a způsobil jí poranění na ruce, nebyl stále dopaden. Kriminalisté dosud nestanovili právní kvalifikaci činu.

Pracují se všemi verzemi včetně té, že šlo o úmyslně mířené přepadení. Nicméně „něco“ si prý pachatel z bytu odnesl, ale stále nebylo specifikováno, co přesně.

dab Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme