Sportovní hvězdy pod stromečkem? Na Zlatou tretru vstupenky jsou, na Fed Cup rychle mizí

V roce 2017 se v Česku zřejmě naposledy představí Usain Bolt. V Račicích se chystá světový šampionát kanoistů i evropské klání veslařů. Basketbalistky budou mít v Hradci Králové mistrovství Evropy a velký zájem je i o fedcupové reprezentantky. Vstupenka na sportovní akci může být i vhodným vánočním dárkem.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Usain Bolt

Usain Bolt | Foto: Filip Jandourek

Největším sportovním lákadlem roku 2017 by měl být jamajský sprinter Usain Bolt. Devítinásobný olympijský vítěz sice ještě nepotvrdil účast na atletické Zlaté tretře v Ostravě, ale organizátoři doufají, že se tam na konci června podeváté v kariéře ukáže.

Přehrát

00:00 / 00:00

Na sportovní události roku 2017 zvou nejen čeští reprezentanti, ale i reportér ČRo Štěpán Pokorný

A v plánu mají další velká jména. Potvrzen je zlatý z olympiády v Riu de Janeiru - německý oštěpař Thomas Röhler, nebo americký trojskokan Christian Taylor Dvojnásobný olympijský vítěz a dvojnásobný mistr světa se v Ostravě nepředstaví poprvé.

„Má na Ostravu velmi pozitivní vzpomínky. V roce 2007 MS dorostu tu získal své první velké medaile, tehdy tu byl i s rodiči. Tajně si slibujeme, že by mohl atakovat 18metrovou bariéru,“ věří manažer mítinku Alfons Juck.

Na Zlatou tretru lístky se dají lístky ještě v pohodě sehnat, zbývá jich přes sedm tisíc v cenovém rozmezí 200 – 1500 korun.

Jiné je to ale se vstupenkami na Fed Cup, o v Česku tradičně vyprodanou akci je velký zájem i teď před prvním kolem nového ročníku. České tenistky začínají v Ostravě proti Španělsku a lístky rychle mizí, pořídit se dají za 400 korun.

Olympijské medailisty lze vidět i na vodě. Organizátoři Mistrovství světa v rychlostní kanoistice v Račicích spustili na srpnovou akci předprodej už před Vánocemi.

„Když tu bylo mistrovství Evropy v roce 2015, suprově jsem si to užil. Přijeďte se do Račic podívat, co v nás je,“ vyzývá fanoušky Daniel Havel. „Doražte na české závodníky, pořádně tam zařvěte a podpořte je,“ dodává Daniel Trefil.

Nejen na ně máte možnost sehnat vstupenky v předprodeji od 150 do 750 korun.

Štěpán Pokorný, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme