Co bude dál s princeznou Leiou? Nabízí se zpěvačka Stevie Nicksová nebo velkolepá smrt na plátně

Náhlá a nečekaná smrt herečky Carrie Fisherové, která ztvárnila ikonickou roli princezny Leiy v nekončící sáze Star Wars, postavilo filmové studio Disney před složité dilema: Co se stane s kultovní postavou?

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Carrie Fisherová po boku Chewbaccy

Carrie Fisherová po boku Chewbaccy | Zdroj: Reuters

Disney uvedl, že herečka dokončila natáčení všech scén do Epizody VIII, která má premiéru na konci příštího roku. Předpokládalo se však, že Fisherová bude mít klíčovou roli v dalším pokračování sci-fi ságy. Epizoda IX se do kin má dostat v roce 2019.

Zda se v dalších dílech Leia objeví, odmítla tisková mluvčí studia komentovat. V posledních letech zažívala Carrie Fisherová velký comeback na stříbrných plátnech, když se jako Leia objevila po boku Han Sola v podání Harrisona Forda a Marka Hamilla jako Luka Skywalkera v roce 2015 ve filmu Star Wars: Síla se probouzí.

Nedávno měl svou premiéru první snímek z nové série samostatných filmů Lucasfilmu Rogue One: Star Wars Story. V závěru filmu se Leia objevila, šlo však o povedenou animaci CGI. Někteří fanoušci na serveru Heavy.com navrhují, že by roli mohla převzít zpěvačka Stevie Nicksová. Jiní fanoušci zase sutdiu doporučují, aby nechalo princeznu Leiu na stříbrném plátně zemřít s poctou.

Jak bude bitva mezi dobrem a zlem v Galaktickém impériu bez princezny vypadat tak mohou fanoušci zatím jen spekulovat. „Teď nebrečím, ale nejspíš začnu, až Disney bezostyšně počítačově doanimuje tvář Carrie Fisherové do Epizody XI,“ napsal v úterý na twitter fanoušek s přezdívkou Thug Lucas.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme