Plaťte jen za výhry, vábí fanoušky klub NBA a zavádí nový typ permanentky

Se zajímavým nápadem, jak zaplnit domácí halu, přišlo vedení basketbalového klubu Milwaukee Bucks. Svým fanouškům za 149 dolarů nabídlo permanentku, do které se budou započítávat pouze výhry. Platit bude tak dlouho, dokud sedmý tým Východní konference NBA v domácím prostředí desetkrát nezvítězí.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

U Milwaukee Bucks si fanoušci mohou předplatit pouze výhry

U Milwaukee Bucks si fanoušci mohou předplatit pouze výhry | Zdroj: Reuters

„Není nic lepšího, než když Bucks vyhrají před zaplněným BMO Harris Bradley Centrem,“ popsal pocit platící pro fanoušky většiny sportovních týmů na světě Peter Feigin, prezident Milwaukee Bucks, a uvedl netradiční permanentku.

Princip je prostý. Za 149 dolarů, tedy v přepočtu přibližně 3900 korun, si fanoušek koupí „superpermanentku“ na 10 výher. Domácí zápasy pak může navštěvovat tak dlouho, dokud Bucks desetkrát nezvítězí, porážky se do kvóty zápasů jednoduše započítávat nebudou.

Vedení myslelo i na případ, že by se aktuálně sedmému týmu Východní konference NBA výjimečně dařilo. V případě, že během doby platnosti „permanentky“ tým drží pěti nebo rovnou desetizápasovou vítěznou sérii, dostanou majitelé vstupenky na další zápasy jako prémii.

Případným problémům s distribucí vstupenek se management vyhnul pomocí moderní technologie. Permanentku lze pořídit pouze elektronicky a vstupenku na utkání dostane její majitel vždy v den utkání do mobilní aplikace. Sedět tak zřejmě bude vždy na jiném místě v hale pro 19 tisíc diváků.

Bucks v dosavadním průběhu letošní sezony odehráli v domácí hale 17 zápasů s bilancí deseti výher a sedmi porážek. Prvními soupeři, které mohou majitelé neobvyklé vstupenky vidět, budou Miami Heat, Philadelphie 76ers či Houston Rockets.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme