Bolt v euforii z výhry United volal do klubové televize a překvapil moderátorku

Vítězný obrat fotbalistů Manchesteru United v silvestrovském utkání proti Middlesbrough nadchnul jejich slavného fanouška Usaina Bolta natolik, že během pozápasového programu zavolal do studia klubové televize. Překvapil tak moderátorku, jež netušila, že skutečně mluví s nejrychlejším mužem planety.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Usain Bolt je velkým fanouškem Manchesteru United

Usain Bolt je velkým fanouškem Manchesteru United | Zdroj: Reuters

Svěřenci trenéra Josého Mourinha v sobotním duelu Premier League prohrávali a dlouho marně dobývali branku Middlesbrough.

Nakonec ale rozjásali fanoušky na Old Trafford i u televize svými góly v 85. minutě Anthony Martial a o minutu později Paul Pogba.

Vítězství 2:1 zjevně nadchlo i devítinásobného olympijského vítěze Bolta, jenž se musel o svou radost podělit s ostatními. Moderátorka vysílání klubové televize Mandy Henryová ho ohlásila pouze jako jednoho z dalších volajících, „Usaina z Jamajky“, a spíše v žertu se ptala: „Ale není to Usain Bolt, že ne?“

Slavný sprinter ji však vyvedl z omylu. „Tady Usain Bolt,“ řekl svým typickým hlubokým hlasem a pak už pěl pouze chválu na své milované Rudé ďábly.

„Poradili si s tím zápasem jako staří dobří Manchester United. Tlačili a vytrvali, přesně ve stylu United. Bylo to skvělý zápas a mám z toho ohromnou radost,“ uvedl třicetiletý atlet.

Bolt později ještě na twitteru potvrdil, že do vysílání telefonoval skutečně on, na což Henryová reagovala: „Promiň, Usaine – nevěřili jsme, že jsi to skutečně ty! Užij si oslavy Nového roku na Jamajce a zavolej zase po West Hamu v pondělí večer!“

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme