Místo Smíchova Nova 2, místo Fandy Nova Action. Televize mění názvy i loga stanic

Televize Nova přejmenuje tři stanice, od 4. února bude z Fandy Nova Action, z Telky Nova Gold a ze Smíchova Nova 2. Cílem televizní skupiny je propojit všechny své názvy pod značkou Nova. Nové názvy mají odrážet i zaměření jednotlivých kanálů a a doplní je i nová grafika stanic. „Měníme názvy a loga našich stanic tak, aby se v nich promítlo jméno Novy, ale i jejich tematické zaměření,“ odcitoval kreativního ředitele stanice Alana Zárubu portál Digitální rádio, který zprávu přinesl.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Logo televize Nova

Logo televize Nova | Foto: Tisková zpráva televize Nova

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) vydala souhlas s přejmenováním stanic před Vánocemi, informoval portál Mediaguru. Televize tematické kanály přejmenuje 4. února, tedy v den, kdy si Nova každoročně připomíná zahájení svého vysílání. Televize začala poprvé vysílat 4. února 1994.

Fanda je kanálem zaměřeným na muže, Smíchov, který by měl nově zaujmout i premiérovou tvorbou, je rodinnou televizí a Telka přináší výběr z archivního vysílání TV Nova. Ostatní stanice z portfolia skupiny Nova už ve svém názvu značku Nova začleněnou mají. V bezplatném vysílání je to hlavní kanál Nova a filmový Nova Cinema, v placeném vysílání sportovní Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

ČTK, moš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme