Stanislav Tecl se vrací do Slavie. V Edenu podepsal smlouvu na tři roky

Fotbalová Slavia má další posilu, do druhého týmu tabulky přichází z Jablonce útočník Stanislav Tecl. Po několika dnech jednání se Slavia dohodla s Jabloncem na přestupu, hráč následně absolvoval v Praze zdravotní testy a podepsal tříletý kontrakt. Šestadvacetiletý útočník už v sešívaném dresu před lety jednou působil.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

tecl_slavia_dres_krive_vlevo.jpg

tecl_slavia_dres_krive_vlevo.jpg | Foto: SK Slavia Praha

„Bylo to hrozně rychlé. V pondělí jsem se o přestupu dozvěděl a hned jsme se domluvili. Moc se na působení ve Slavii těším. Vracím se po sedmi letech. Za tu dobu jsem něco prošel a teď je na mně, abych to ve Slavii zúročil,“ řekl Stanislav Tecl slávistickému webu.

Pražský klub o ofenzivního hráče stál už v létě, tehdy ho ale Jablonec nepustil. Jednání se rozběhla znovu poté, co Slavia nezískala ze Zlína Vukadina Vukadinoviče.

„Jsme rádi, že se představy Jablonce a Slavie konečně setkaly a můžeme Standu přivítat v našem klubu. Velmi dobrým výkonem na sebe upoutal také v našem vzájemném podzimním zápase,“ komentuje novou posilu generální ředitel Slavie Martin Krob.

26letý Stanislav Tecl ve Slavii už působil na jaře 2010, kdy v jejím dresu získal první prvoligové starty. Do základní sestavy se ale neprosadil a vrátil se zpět na Vysočinu. V dresu Jihlavy vybojoval postup a přestoupil do Plzně. Poslední dva roky působil v Jablonci.

Křídelník či hrotový útočník Tecl se stal šestou zimní posilou Slavie. Do klubu už přišli brankář Přemysl Kovář, Obránci Michael Lüftner a Nor Per-Egil Flo, chorvatský záložník Marko Alvir a Jan Sýkora z Liberce.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme