Basketbalový Washington uspěl v Atlantě. Satoranský přispěl devíti body

Ve výborných výkonech pokračují v NBA basketbalisté Washingtonu, kteří v noci na sobotu porazili Atlantu na její palubovce v poměru 112:86. Devíti body se na desátém vítězství Washingtonu v posledních 12 duelech podílel český basketbalista Tomáš Satoranský.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Satoranský v duelu proti Memphisu

Tomáš Satoranský v duelu proti Memphisu | Zdroj: Reuters

Jediný zástupce České republiky v letošní sezoně NBA proti Atlantě odehrál necelých 18 minut, během kterých se z pěti střeleckých pokusů trefil celkem čtyřikrát, když ke třem přesným hodům za dva body přidal i jednu trojku.

Kromě toho Tomáš Satoranský zaznamenal také tři doskoky a jeden zisk. V rámci hodnocení +/- měl sedm kladných bodů.

Bodově nejvýrazněji se na vítězství Washingtonu v Atlantě, který s týmem ze státu Georgia bojuje o první pozici v tabulce Jihovýchodní divize, podílel Otto Porter, jenž si do statistik zapsal 21 bodů. V letošní sezoně nejproduktivnější hráč Wizards John Wall se prezentoval 19 body.

Washington má díky pátečnímu úspěchu stejný počet výher jako Atlanta, která má však jeden zápas k dobru, takže stále drží první pozici v Jihovýchodní divizi a čtvrtou v rámci Východní konference.

Kromě duelu mezi Washingtonem a Atlantou se v noci na sobotu odehrálo ještě dalších devět utkání. Jejich nejvýraznější postavou byl James Harden, který pomohl Houstonu k výhře ve Philadelphii 51 body, 13 asistencemi a 13 doskoky.

Výsledky NBA:
Atlanta - Washington 86:112 (za hosty Satoranský 9 bodů, 3 doskoky), Boston - Orlando 128:98, Chicago - Miami 88:100, Cleveland - Brooklyn 124:116, Indiana - Sacramento 115:111 po prodl., New Orleans - San Antonio 119:103, New York - Charlotte 110:107, Philadelphia - Houston 118:123, Portland - Memphis 112:109, Toronto - Milwaukee 102:86.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme