Nehoda nákladních aut zablokovala Pražský okruh. Dva řidiče převezli záchranáři do nemocnice

Na Pražském okruhu se ve středu před sjezdem na Černý most srazila tři nákladní auta. Úsek zůstal neprůjezdný do večerních hodin. Dva řidiči se při nehodě zranili, jednoho z nich musel do nemocnice transportovat vrtulník. Příčina nehody zatím není jasná.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nehoda tří nákladních aut zablokovala Pražský okruh před sjezdem na Černý most. Dva řidiči se při nehodě zranili, jednoho z nich musel do nemocnice transportovat vrtulník

Nehoda tří nákladních aut zablokovala Pražský okruh před sjezdem na Černý most. Dva řidiči se při nehodě zranili, jednoho z nich musel do nemocnice transportovat vrtulník | Foto: Zdravotnická záchranná služba hl. m. Prahy

K dopravní nehodě tří kamionů došlo na Pražském okruhu směrem na Štěrboholy před sjezdem na Černý most přibližně v 10.30.

Tři kamiony do sebe narazily zezadu, první řidič kamionu proto vyvázl bez zranění. „Řidič prostředního kamionu byl s lehčími zraněními předán po ošetření záchranáři do péče lékařů vinohradské nemocnice,“ přiblížil mluvčí pražských záchranářů Dominik Horn.

Řidič třetího kamionu byl zaklíněný ve zdemolované kabině, hasiči ho vyprošťovali zhruba tři čtvrtě hodiny. Řidič byl během zásahu při vědomí a komunikoval s nimi. „Záchranáři ho poté s vážným zraněným dolní končetiny letecky transportovali do Ústřední vojenské nemocnice,“ doplnil Horn.

Hasiči odklízeli následky dopravní nehody až do večerních 18 hodin. „V současné době na místě probíhají úklidové práce. Kamiony jsme pomocí automobilového jeřábu odtáhli od sebe a zasypáváme uniklé provozní kapaliny,“ upřesnila mluvčí pražských hasičů Pavlína Adamcová.

Anna Jadrná Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme