V Chebu se propadla silnice, do díry vjel taxík

V centru Chebu se v sobotu v noci propadla vozovka v Lidické ulici. Do díry vjelo vozidlo taxislužby. Řidič nebyl zraněn. Havárii nejspíš způsobila porucha vodovodního potrubí pod silnicí. Ulice bude několik dnů uzavřená, řekl mluvčí hasičů Karlovarského kraje Martin Kasal.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

V centru Chebu se v sobotu v noci propadla vozovka v Lidické ulici. Do díry vjelo vozidlo taxislužby. Řidič nebyl zraněn.

V centru Chebu se v sobotu v noci propadla vozovka v Lidické ulici. Do díry vjelo vozidlo taxislužby. Řidič nebyl zraněn. | Zdroj: ČTK

"Přívod vody v ulici je zastavený. Od ranních hodin je zajištěna pro obyvatele cisterna s pitnou vodou. Přímo na místě zkontrolovali propad v silnici i pracovníci plynárenské pohotovosti, kteří vyloučili, že by místem pod silnicí vedl plyn," uvedl. Podle něj jde o vedlejší silnici pod nemocnicí, hlavní dopravní proud vede po sousedním paralelním tahu, po Evropské ulici. Havárie se podle Kasala dotkne nejvíce obyvatel ulice, kteří v ní nebudou moci parkovat.

Událost se stala v noci z pátku na sobotu, krátce před 02:30. "Vozidlo taxi postupně hasiči nadzvedávali vyprošťovacími vaky a navijákem jej vytáhli mimo propadlou díru," uvedl Kasal. Podle informaci z místa už vodárna o poruše v místě havárie věděla; vytékající voda ale silnici podemlela.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme