VIDEO: Chtěl skočit z mostu, už stál za zábradlím. Strážníci mu sebevraždu rozmluvili

PRAHA. Strážníci městské policie v sobotu odpoledne hlídkovali v centru Prahy. Jeli zrovna po mostě ve Wilsonově ulici, když si všimli muže s holí, který stál za zábradlím a chtěl skočit. Nakonec muži sebevraždu rozmluvili a předali ho záchranářům.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pražští strážníci odradili staršího muže od sebevraždy

Pražští strážníci odradili staršího muže od sebevraždy | Foto: Policie ČR

Starší muž stál na mostě přes ulici Na Poříčí. Pražští strážníci na obhlídce ihned zastavili a muže oslovili. „Co máte za problémy?“ promluvil na muže jeden ze strážníků a šel pomalu k němu.

Sebevrah ale hlídku poslal pryč s tím, že se chce zabít kvůli tíživé životní situaci. Přišel prý o všechno. „Vždyť nejste zase tak starý. Helejte se, vyprdněte se na to teďkon, fakt to nemá cenu,“ pokračoval strážník ve vyjednávání.

Policisté muži nakonec skok z mostu rozmluvili. „Pojďte, přelezeme to nazpátek. Já vám pomůžu,“ řekl strážník a s druhým kolegou staršího muže přetáhli přes zábradlí zpět na ulici. Poté ho předali do péče pražských záchranářů.

Anna Jadrná Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme