Řidič v Hustopečích srazil sedmiletou dívku a ujel. Policie žádá svědky o pomoc

Neznámý řidič v pondělí okolo 15. hodiny srazil v Hustopečích na Břeclavsku sedmiletou dívku, ta utrpěla zranění. Řidič od nehody odjel, proto policisté žádají případné svědky, aby pomohli objasnit její okolnosti a bylo možné identifikovat vůz či řidiče, uvedla v úterý mluvčí břeclavské policie Kamila Haraštová.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zimní počasí (autor Zdeněk Chalupský)

Zimní počasí (autor Zdeněk Chalupský) | Foto: Fotobanka Pixabay

Nehoda se stala na Dukelském náměstí před budovou České spořitelny. Podle dosavadních zjištění šla dívka se starším bratrem směrem dolů z náměstí a vběhla na silnici, kde stála zaparkovaná dodávka.

„Z horní části náměstí sjíždělo auto, které dodávku objíždělo a v tu chvíli došlo ke střetu s dívkou. Řidič sice na místě na chvíli zastavil, ale poté odjel," popsala Haraštová.

Podle dosavadních informací to mělo být auto tmavší barvy a řidič byl snědší pleti. Měl pravděpodobně spolujezdkyni s rezavými vlasy. Svědci mohou kontaktovat břeclavský dopravní inspektorát na telefonních číslech 974 632 255 či 602 469 135 nebo policii na bezplatné lince 158.

Policisté pátrali také po řidiči, který poblíž Dukelského náměstí srazil dvanáctiletou dívku v pátek 27. ledna. Ta utrpěla lehké zranění.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme