Ondřej Palát zařídil náskok Tampy, Edmontonu vstřelil dva góly

Hokejový útočník Ondřej Palát po více než měsíci zažil v NHL další dvougólový večer. Brankami v první a na začátku druhé třetiny vybudoval Tampě Bay náskok 2:0 proti Edmontonu a po vítězství 4:1 byl vyhlášen první hvězdou zápasu. Petr Mrázek dosta tři góly v New Yorku, kde jeho Detroit podlehl Islandes 1:3.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondřej Palát.JPG

Ondřej Palát.JPG | Zdroj: Reuters

Palát využil dvě výborné přihrávky spoluhráčů. Při před prvním gólem využili s Nikitou Kučerovem prasklou hokejku jednoho z Olejářů, 16 vteřin po začátku druhé části hry přistál útočníkovi z Frýdku-Místku na holi pas od Johnsona.

Tampa díky trefám českého útočníka odskočila a 2:0 a Edmonton dokázal pouze snížit. Konečný výsledek 4:1 dokonal Rus Vladislav Naměstnikov, který sice puk do klece nedostal, ale po zahákování před prázdnou brankou mu rozhodčí uznali technický gól.

První hvězdou zápasu byl vyhlášen Ondřej Palát před Nikitou Kučerovem, který byl u všech čtyř domácích branek, jednu dal, na další tři přihrál.

Petru Mrázkovi se v posledních dnech dařilo v brance Detroitu, na ledě New York Islanders si ale vybral slabší chvilku. Pět minut před koncem první třetiny český gólman pokazil rozehrávku a nahrál přímo na hůl Baileymu, který otevřel skóre.

Zetterberg sice dokázal v samém závěru první třetiny vyrovnat, jenže Islanders se prosadili ještě dvakrát. Vítěznou branku vstřelil Mrázkovi de Haan a na konečných 3:1 uzavřel John Tavares.

NHL:
New Jersey - Ottawa 1:2, NY Rangers - Montreal 2:3 po sam. nájezdech, Carolina - Pittsburgh 1:3, Toronto - Winnipeg 5:4 v prodl., Colorado - Los Angeles 1:2, Tampa Bay - Edmonton 4:1, Nashville - Calgary 5:6 v prodl., Minnesota - Chicago 3:5, Detroit - NY Islanders 1:3.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme