Za Arizonu skórovali Hanzal i Vrbata, Kojoti přesto prohráli

Ani góly Radima Vrbaty a Martina Hanzala nepomohly Arizoně k bodovému zisku v Dalasu, Kojoti sice zásluhou českých útočník dvakrát vedli, jenže Dallas zápas i díky asistencím Jiřího Hudlera a Radka Faksy zápas otočil na 5:2. Michael Frolík se asistencemi podílel na výhře Calgary nad Floridou.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Za Arizonu skórovali oba Češi, Radim Vrbata i Martin Hanzal, jenže Dallas Kojoty přestřílel

Za Arizonu skórovali oba Češi, Radim Vrbata i Martin Hanzal, jenže Dallas Kojoty přestřílel | Zdroj: ČTK

Arizona zůstává druhým nejhorším týmem celé NHL, ale na Čechy v jejím dresu je v posledních zápasech spolehnutí. Radim Vrbata po sedmi minutách zápasu ranou z prostoru mezi kruhy překvapil gólmana Dallasu Lehtonena a poslal Kojoty do vedení.

Na vyrovnání Stars se podílel Jiří Hudler, jenže hosté ve 34. minutě znovu odskočili, když se prosadil tentokrát Martin Hanzal. Dallas ale ještě bojuje o šanci probojovat se do play-off a zápas otočil třemi góly v řadě na 5:2. Čtvrtý gól připravil Korpikosmimu Radek Faksa.

Calgary vyhrálo třetí zápas v řadě a v Západní konferenci se posunulo na sedmé místo. Při výhře 4:2 na Floridě dvakrát asistoval Michael Frolík. V rozmezí necelých čtyři minut připravil pozice pro Backlunda a Engellanda, Flames tak i jeho zásluhou ve otočili zápasu z 0:1 na 3:1.

NHL:
Washington - Edmonton 2:1, Dallas - Arizona 5:2, Carolina - Ottawa 3:0, Florida - Calgary 2:4.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme