Ledecká si v paralelním slalomu na mistrovství světa vyjela stříbro

Snowboardistka Ester Ledecká vybojovala v paralelním slalomu na mistrovství světa stříbrnou medaili. Česká reprezentantka ve španělské Sierra Nevadě nestačila ve finále na Rakušanku Ulbingovou, které podlehla o 27 setin. Bronz vybojovala Ruska Zavarzinová.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ester Ledecká zlatou medaili neobhájila, ve Španělsku dojela druhá

Ester Ledecká zlatou medaili neobhájila, ve Španělsku dojela druhá | Zdroj: ČTK

Ledecká zajela v kvalifikaci druhý nejlepší čas a až do finále si tak vybírala start v přívětivější červené dráze, která byla o něco rychlejší. V poslední jízdě udělala jednu chybu, která jí odsoudila k druhému místu.

Česká reprezentka tak v paralelním slalomu neobhájila zlatou medaili z posledního světového šampionátu ve snowboardingu. Titul slavila teprve devatenáctiletá Rakušanka Daniela Ulbingová, která v této disciplíně vévodí letošním tabulkám Světového poháru. Ledecká na ní ve finále ztratila bezmála tři desetiny.

Mužský závod v Sierra Nevadě ovládl Rakušan Andreas Prommegger. Ve finálové jízdě porazil o 16 setin sekundy krajana Benjamina Karla. Třetí skončil Rus Andrej Sobolev.

Michal Sobotka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme