Nominaci fotbalové reprezentace před zápasy s Litvou a San Marinem doplnili Přikryl s Marešem

Trenér fotbalové reprezentace Karel Jarolím rozšířil nominaci na zápasy s Litvou a San Marinem o Tomáše Přikryla a Petra Mareše z Mladé Boleslavi. S týmem zatím stále zůstává i Patrik Schick, který má poraněný kotník, a řeší se, zda by mohl být připravený alespoň na kvalifikační duel v San Marinu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalista Mladé Boleslavi Petr Mareš (vlevo)

Fotbalista Mladé Boleslavi Petr Mareš (vlevo) | Foto: Dalibor Glück | Zdroj: ČTK

„Mám poraněný kotník, není to ale naštěstí nic vážného. Zatím nevím, jak to bude v příštích dnech vypadat," řekl Schick na pondělní tiskové konferenci po vyhlášení ankety Fotbalista roku, kde byl zvolen největším talentem.

S týmem zatím zůstává a dnes s ním odcestoval do Ústí nad Labem, kde reprezentace ve středu sehraje přípravný zápas s Litvou. „Zatím s ním počítat nebudeme. Ve čtvrtek dopoledne budeme moudřejší," řekl kouč Jarolím.

Schick, Krejčí i Jankto podávají v Itálii skvělé výkony, chválí Nedvěd

Číst článek

K reprezentaci se také připojili Přikryl s Marešem. Zatímco střední záložník Mareš už pod trenérem Jarolímem nastoupil v listopadové přípravě s Dánskem, Přikryl se dočkal premiérové pozvánky. Prošel však všemi mládežnickými reprezentacemi, mimo jiné odehrál 14 duelů za jednadvacítku.

Čtyřiadvacetiletý Přikryl může hrát na obou krajích zálohy, v poslední době nastupuje také na hrotu boleslavského útoku. V této ligové sezoně nastřílel čtyři branky.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme