Nevím, kdy se vrátím, ale mám obrovskou motivaci, napsala Kvitová ve vzkazu pro fanoušky

Tenistka Petra Kvitová sice ani tři měsíce od přepadení a vážného zranění levé ruky neví, kdy se bude moci vrátit k hraní, na sociálních sítích ale fanouškům vzkázala, že ve svou tenisovou budoucnost stále věří. Dvojnásobná wimbledonská vítězka přiznala, že během nucené pauzy změnila pohled na život a chce získat druhou šanci na kurtech.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová, Fed Cup tisková konference

Petra Kvitová, Fed Cup tisková konference | Foto: Filip Jandourek

„Ahoj lidi! Chtěla jsem vás jen pozdravit, protože čas hrozně letí - už jsou to celé tři měsíce od útoku, a dát vám vědět, že tvrdě makám na svém uzdravení. Pořád nemohu říct, kdy budu zpátky, ale můžu vám říct, že tenis je pro mne obrovskou motivací a já si během té doby, kdy jsem mimo, uvědomila, jak moc mám ráda výzvy,“ napsala v anglicky psaném vzkazu tenistka, která nedávno sundala všechny obvazy z pořezané a operované levačky.

Přestože zatím nemůže vzít raketu do ruky, snaží se udržovat v kondici. Už byla dvakrát na soustředění na Kanárských ostrovech. Z toho druhého, na kterém oslavila i 27. narozeniny, se vrátila nedávno.

„Můj pohled na život se hodně změnil a dělám všechno pro to, abych dala sama sobě druhou šanci vrátit se na kurt. Děkuju vám, že při mně během toho všeho zůstáváte, a doufám, že se brzy uvidíme," uvedla.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme