Philadelphia stále bojuje o postup. Výhru nad Pittsburghem pojistili Voráček s Gudasem

Ze čtyřzápasového tripu si Letci z Philadelphie přivezli druhé vítězství. Výhru 6:2 v Pittsburghu potvrdili Jakub Voráček a do prázdné brány Radko Gudas. Dallas sice i díky gólu Aleše Hemského vyhrál v New Jersey, jeho šance na postup do vyřazovací fáze už je ale pouze teoretická.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Flyers stále ještě mají naději na postup do play-off, divoké kartě je přiblížila výhra nad Pittsburhgem

Flyers stále ještě mají naději na postup do play-off, divoké kartě je přiblížila výhra nad Pittsburhgem | Zdroj: Reuters

Letci rozhodli o svém triumfu ve třetí třetině, v níž z 13 střel vytěžili 4 góly. Voráček se prosadil ve 49. minutě, kdy se po rychlém protiútoku dostal k odraženému puku a pohotově jej doklepl do branky. Svým 19. gólem v sezoně tak zvýšil na 4:1.

Gudas si připsal pátý zásah v probíhajícím ročníku, když v 58. minutě při power play Penguins zachytil jejich rozehrávku na útočné modré čáře a střelou do prázdné branky upravil na 5:2.

Hokejisté Dallasu prohrávali v New Jersey od 12. minuty 0:1 a dlouho nemohli vyzrát na domácího gólmana Keitha Kinkaida. Povedlo se to až v 54. minutě Hemskému, který v přesilové hře střelou z pravého kruhu pro vhazování vyrovnal na 1:1. Třiatřicetiletý rodák z Pardubic, jenž naskočil do sezony teprve začátkem března, tak zaznamenal svůj čtvrtý gól během posledních šesti zápasů.

Obrat dokonali hosté hned po 20 sekundách prodloužení, kdy Tyler Seguin využil přesilovou hru poté, co byl v závěru základní hrací doby vyloučen za krosček obránce Steven Santini.

NHL:
Pittsburgh - Philadelphia 2:6, New Jersey - Dallas 1:2 v prodl., Anaheim - NY Rangers 6:3, Winnipeg - Vancouver 2:1, Detroit - Minnesota 3:2 v prodl.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme