Rosický podstoupil operaci achilovky, sezona pro něj skončila

Ve Spartě už je přes půl roku, ale odehrál za ní jen 19 minut. Více v probíhající sezoně určitě nepřidá. Fotbalista Tomáš Rosický totiž podstoupil operaci achilovky, s níž má dlouhodobě problémy. Informaci potvrdil klub na svých webových stránkách.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Rosický během jednoho z mnoha soubojů s Andrésem Iniestou

Tomáš Rosický během jednoho z mnoha soubojů s Andrésem Iniestou | Zdroj: Reuters

Po dlouholetém angažmá v Arsenalu se Tomáš Rosický v srpnu loňského roku vrátil do fotbalové Sparty. V podzimní části sezony za ní ale naskočil do jediného utkání. V šestém kole proti Mladé Boleslavi strávil na hřišti ani ne dvacet minut. Kariéru ale nevzdává, o návrat se chce pokusit na začátku příštího roku.

„Je to jako v životě – pokud je naděje, člověk o ní musí bojovat. Já to ještě jednou prostě musím zkusit,“ uvedl pro klubový web šestatřicetiletý záložník. „Odmala jsem tu vyrůstal a synonymem sparťanství bylo nevzdávat se,“ dodal.

Že se Rosický podrobí zákroku chirurgů, bylo víceméně jasné už koncem minulého týdne. Sám hráč totiž pro klubovou televizi potvrdil, že se jeho zranění achilovky nelepší. „V přípravě ještě všechno vypadalo dobře, ale bohužel se to vrátilo,“ mrzelo 105násobného reprezentanta.

Michal Sobotka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme