Turné mi nejdou, možná už na žádné nevyrazím, zklamala fanoušky zpěvačka Adele

Fanoušci britské zpěvačky Adele, kteří se nedostali na některý z koncertů jejího končícího světového turné, budou mít možná smůlu. Během svého koncertu, který se konal v neděli večer v novozélandském Aucklandu, Adele divákům řekla, že „jezdit na turné není něco, v čem by byla dobrá“, a proto neví, zda ještě někdy na nějaké vyrazí, informovala agentura AP.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Adele

Adele | Zdroj: Reuters

V Aucklandu nepřálo Adele počasí a koncert odzpívala navzdory vytrvalému dešti. Na fotografiích bylo vidět zpěvačku v úplně promáčených šatech; na část koncertu si navlékla igelitovou pláštěnku. Dešti ale čelila s úsměvem a žertovala, že před vystoupením „strávila dvě hodiny úpravou účesu a líčením - pro nic za nic“.

Koncert v Aucklandu byl poslední před tím, než Adele v létě formálně uzavře turné v Londýně čtyřmi vyprodanými koncerty na stadionu Wembley.

Zpěvačka letos v únoru ovládla ceny Grammy. Proměnila všechny nominace, a domů si tak odnesla hned pět gramofonů.

Zlaté gramofonky si Adele odnesla za album roku, nahrávku roku, píseň roku, popový sólový výkon a popové vokální album. Srovnatelný úspěch sklidila už před pěti lety, kdy si z ceremoniálu odnášela dokonce šest cen. Letos při přebírání posledního Grammy se slzami dojetí pochválila svou kolegyni Beyoncé a její album Lemonade.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme