Kýhos u třineckých hokejistů končí, vedení vybírá nového trenéra ze čtyř variant

Třinecké hokejisty povede v další sezoně nový trenér. Dosavadní kouč Vladimír Kýhos byl po brzkém vyřazení ve čtvrtfinále odvolán, jak uvádí klub na svém webu. Nyní probíhají jednání o jeho nástupci a vedení má údajně čtyři varianty.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vladimír Kýhos

Vladimír Kýhos | Foto: HC Oceláři Třinec

Konec Kýhose na lavičce Třince je důsledkem předčasného konce Ocelářů už ve čtvrtfinále play-off. S tím klub, který skončil v základní části na druhé příčce, nepočítal. Prezident klubu Ján Moder uvedl, že s tak silným týmem je výsledek Ocelářů velkým zklamáním.

Kýhos měl platnou smlouvu i na příští sezonu. Sám ale přiznal, že pro něj bylo vyřazení ve čtvrtfinále taktéž zklamáním. „Připravil jsem pro vedení klubu hodnotící zprávu o uplynulé sezoně a na společné - a chtěl bych zdůraznit kultivované schůzce - jsme došli po vzájemné dohodě k závěru, že se naše cesty rozejdou,“ uvedl Kýhos.

Momentálně tedy klub řeší nové varianty, ale sportovní ředitel Jan Peterka, který se bude zabývat jednáním, jména neprozradil. „Aktuálně uvažujeme nad čtyřmi variantami. S některými vytipovanými adepty už proběhla i první jednání.“

Jméno nového trenéra by chtěl Peterka zveřejnit nejpozději začátkem letní přípravy, která by měla začít 2. května. Jak uvádí ČTK, jedním z kandidátů by mohl být kouč reprezentační osmnáctky a bývalý třinecký útočník Václav Varaďa.

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme