O2TV: Konec slovenské Plus, TV JOJ pokračuje v testu

29. duben 2017

Pozici 15 po stanici Plus obsadila TV Barrandov HD, tedy vlajkový kanál společnosti Barrandov Televizní Studio dostupný ve vysokém rozlišení obrazu.

Spolu s rozšířením programové nabídky a některými drobnými změnami v nabídce O2TV došlo v pátek 28. dubna zároveň k vyřazení slovenského kanálu Plus. Největší IPTV platforma na trhu, která evidovala do konce března 222 tisíc zákazníků, tak nyní už tento program neobsahuje. O2 Czech Republic tak vyhověla slovenské televizní skupině JOJ jako v uplynulých týdnech a měsících i další operátoři působící na našem trhu.

Pozici 15 po stanici Plus obsadila TV Barrandov HD, tedy vlajkový kanál společnosti Barrandov Televizní Studio dostupný ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Tento program v nabídce operátora doposud chyběl. Zajímavostí je, že i přes vyřazení stanice Plus zůstává v nabídce stále originální verze TV JOJ. Klienti O2TV najdou televizi na pozici 187, kde se identifikuje v elektronickém programovém průvodci jako „Testovací vysílání“. Stanici Plus má ve své nabídce v SD i HD verzi stále IPTV platforma T-Mobile TV.

autor: lukpo
Spustit audio