Britská značka Roberts slaví 85 let, výročí připomíná speciálním retro přijímačem

26. září 2017

Přesto, že Roberts Revival One je na první pohled retro přijímačem, podíváme-li se na něj shora, uvidíme velký displej a několik ovládacích tlačítek.

Britský výrobce Roberts si letos připomíná 85 let od svého založení. Při této příležitosti byla do prodeje vypuštěna speciální edice jednoho z jeho retro přijímačů, které jsou schopny zpracovat i signály digitálního rádia DAB/DAB+. Upozornil na to web What Hi-Fi?. Model Revival One je možné napájet buďto ze sítě, případně pomocí baterií. K dispozici je v několika barevných provedeních.

Přesto, že Roberts Revival One je na první pohled retro přijímačem, podíváme-li se na něj shora, uvidíme velký displej a několik ovládacích tlačítek. K dispozici jsou dva budíky a uživatel si může vybrat, zdali si je nastaví jako klasické, případně se v daný čas zapne digitální nebo analogový rozhlas. Režim Sleep Times (Usnutí) je možné nastavit až do devadesáti minut. Poslouchat můžete nejen rozhlasové stanice, ale připravena je také podpora pro chytré telefony, iPody nebo MP3 přehrávače.

autor: lukpo
Spustit audio