Pekelní andělé mají sraz v Praze

Policisté v Česku mají napilno. Do Prahy totiž míří členové pověstného motorkářského gangu Pekelní andělé. O celé organizaci kolují informace, že její příslušníci dodržují jen vlastní pravidla a běžnými zákony pohrdají. Žádné nebezpečí ale zřejmě nehrozí.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pekelní andělé

Pekelní andělé | Foto: HELLS ANGELS LONDON

Podle dalších informací jsou Pekelní andělé prý také zapleteni do obchodu s drogami a kuplířství. Podle Josefa Beneše, dlouholetého motorkáře, však žádné nebezpečí lidem nehrozí. Měli by jen dávat větší pozor na silnicích.

"Jsou hrdí na to, že jsou členy svazku HELLS ANGELS neboli Pekelní andělé. Mají to napsané na bundách s výrazným označením. takže si je nikdo nemůže splést. Je potřeba si dávat pozor na silnicích: po republice se bude pohybovat více lidí na motorce než je obvyklé," řekl Českému rozhlasu 1 - Radiožurnálu Beneš.

Na důkladnou kontrolu se musí dnes připravit i lidé, kteří budou chtít přejet hranice s Německem na severu Čech. Cizinecká a pohraniční policie posílila všechny hlídky a kontroly kvůli očekávanému příjezdu stovek motorkářů. Čekací doby na hranicích se mohou prodloužit i na několik hodin.

Policisté pátrají hlavně po drogách a zbraních. Přejezd motorkářů přes hranice očekávají během dne hlavně na přechodech Cínovec na Teplicku, Hora Svatého Šebestiána na Chomutovsku a Rumburk na Děčínsku.

Pokud se dnes do Prahy dostanou zakladatelé gangu ze Spojených států, budou mít na Džbánu konferenci. Jestli se však policii podaří jejich příjezdu zabránit, vyjedou Pekelní andělé jen na spanilou jízdu.

Renáta Prátová, Ondřej Černý, Marián Vojtek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme