Ježíškova vnoučata se nedají vypnout, projekt bude pokračovat i po Vánocích, slibuje jeho šéf

24. listopad 2017

V projektu Ježíškova vnoučata dál děláme radost osamělým seniorům v domovech důchodců. Podle webu jeziskovavnoucata.cz sice zbývají splnit už jen čtyři procenta přání, další ale neustále přibývají.

Jedna z posledních přání přidali senioři z Domova pro osoby se zdravotním postižením Barborka v Kroměříži. Paní Alena a Ludmila by chtěly na své pokoje televizi, celé osazenstvo domova by si pak přálo dvě zahradní houpačky.

Důchodkyně z Charitního domu pro seniory v Hnojníku by zas volný čas rády trávily pečením. Napsaly si totiž o plechy, válečky, formičky a vykrajovátka na pečení.

Domovy důchodců a jejich obyvatelé se se svými přáními dál mohou hlásit na mailu vnoucata@rozhlas.cz. Projekt přitom rozhodně neskončí Štědrým dnem - přání budeme spolu s posluchači Českého rozhlasu plnit dál. Říká to i šéf projektu Martin Ondráček.

„Projekt se nedá vypnout. Dokud budou na světě idí, kteří chtějí darovat zážitek nebo dárek, a dokud budou na světě lidé, kteří budou vkládat svá přání, projekt pojede dál,” slibuje.

autor: vok
Spustit audio