Soutěžte s Nebourám.cz o zajímavé ceny

13. prosinec 2017

Cílem projektu Nebourám.cz je, abyste vždy dojeli bezpečně do cíle. Zábavnou formou pomocí testů si zopakujete pravidla silničního provozu a zjistíte, kde máte mezery. Cestou vás bude provádět maskot projektu – černá kočka Sam. Narozdíl od ostatních černých koček ale tahle přináší štěstí. Zelená vlna je partnerem projektu.

Každý den je připravena denní výzva. Za správné odpovědi jste odměňováni body, za které si můžete vybrat z katalogu zajímavých cen. Ke špatně zodpovězeným otázkám se naopak můžete vrátit a nechat si vysvětlit, jak danou situaci správně vyřešit. Třikrát týdně si také můžete udělat krátký test na pár minut.

V rámci projektu probíhají i pravidelná školení s pomocí vzdělávacích materiálů a krátkých animací dopravních situací. Testy stále přibývají, aktuálně si můžete vybrat z témat, jako jsou například pravidlo zipu, železniční přejezdy nebo řízení křižovatky policistou.

Na konci celé soutěže budou slosováni všichni účastníci, kteří získají 15.000 bodů a více. Ceny budou odtajněny postupně. Doporučejeme proto včas začít odpovídat na otázky a pravidelně sledovat stránku projektu.

Soutěžit samozřejmě můžete i pomocí aplikace Nebourám.cz, která je k dispozici pro Android i pro iPhone.

Přejít na soutěž »

Maskot projektu Nebourám.cz - černá kočka Sam
Spustit audio