Audio systém Sonoro Relax slibuje nejen DAB+, ale také funkci multiroom

5. leden 2018

S funkcí multiroom je možné zapojit až pět přístrojů z řady Smart Line. Uživatel si tak sám vybere, v které místnosti chce, co poslouchat a jaké jsou jeho preference.

Německá společnost Sonoro Audio představila v uplynulých týdnech domácí systém s podporu digitálního rádia DAB+, funkcí multiroom (volba reproduktorů v jednotlivých místnostech) a pochopitelně i podporou Spotify Connect. Nový model Relax rozšiřuje stávající produktovou řadu Smart Line. Dominantním prvkem předního panelu je velký displej a ovládací kolečko, samotný systém má pak podobu kvádru.

S funkcí multiroom je možné zapojit až pět přístrojů z řady Smart Line. Uživatel si tak sám vybere, v které místnosti chce, co poslouchat a jaké jsou jeho preference. Samozřejmostí jsou standardní funkce internetového rádia, wifi nebo možnost připojení chytrého mobilního telefonu, případně tabletu. V případě, že uživatel není v dosahu signálu DAB+ ve III. pásmu, může prozatím využít analogový VKV/FM tuner. Svůj název dostala produktová novinka díky předem uloženým meditačním programům a relaxačnímu obsahu.

autor: lukpo
Spustit audio