Lifestylový kanál Fashion TV začal koketovat s virtuální realitou

5. leden 2018

V rámci formátu VR stanice produkovala formáty "Miss Fashion TV Awards Cyprus - Meet the Models" a "Miss Fashion TV Awards Cyprus - The Competition & Show".

Lifestylová a módní značka Fashion TV vstupuje do doposud neprobádaného byznysu. Po vysílání v Ultra HD rozlišení, které je dostupné také v České republice a na Slovensku z družice Hotbird, začíná koketovat s virtuální realitou (VR). Za tímto účelem se Fashion TV spojila se společností Inception, která vznikla jako strategická investice skupiny RTL.

Fashion TV vyprodukuje každý měsíc okolo stovky hodin nového obsahu ve formátu 2D, nově v rámci VR stanice produkovala formáty "Miss Fashion TV Awards Cyprus - Meet the Models" a "Miss Fashion TV Awards Cyprus - The Competition & Show". Potřebný software pro mobilní zařízení je k dispozici na webové stránce: http://inceptionvr.com/download/. „Virtuální realita nám dává možnost přinést módu způsobem, jakým to doposud nebylo možné. Jako jeden z nejlepších módních tvůrců jsme chtěli být první, kteří propagují obsah ve formátu VR,“ uvedl Michel Adam, prezident společnosti Fashion TV.

autor: lukpo
Spustit audio