Linda Vaňková

vedoucí Obchodního oddělení

Co dělám v rozhlase:
Vedu zkušený a profesionální tým obchodních manažerů. Naše oddělení se zabývá prodejem reklamy a sponzoringu ve vysílání na stanicích Českého rozhlasu. Budujeme vztahy s mediálními agenturami i přímými klienty, zajišťujeme finanční zdroje, především pro oddělení marketingu a uzavíráme obchodní spolupráci v řadě projektů. Zajišťujeme pronájmy studií a přenosové techniky, výrobu reklamních spotů a sponzorských vzkazů. Úzce spolupracujeme s manažery obchodu na regionálních stanicích ČRo. 

Před rozhlasem:
Vystudovala jsem management na Open British University se zaměřením na Knowledge Management a Management of Change. Před příchodem do rozhlasu jsem pracovala v komerční oblasti - pro mezinárodní finanční holding a zahraniční developerskou společnost. Poté jsem šest let pracovala v Nadačním fondu Českého rozhlasu jako zástupkyně ředitele a vedoucí veřejných sbírek, zároveň jsem byla zodpovědná za fundraising. V loňském roce jsem rozvíjela fundraisingové aktivity Symfonického orchestru Českého rozhlasu. 

Co mě baví:
Společný čas s rodinou a povídání s dcerami, krmení domácí zvěře. Kamarádky(di) jsou životní nutnost, stejně jako slunce, šumění moře, knížky před usnutím a cestování. 

E-mail: linda.vankova@rozhlas.cz