SOUTĚŽ: Vyhrajte dárkový poukaz na ochutnávku Grand restaurant festivalu

10. leden 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás sadu „gastronomických“ cen. Bude mezi nimi hlavně dárkový poukaz pro 2 osoby na ochutnávky do některé z restaurací, které jsou zapojeny do Grand restaurant festivalu.

Festival se koná od pondělí 15. ledna až do konce února letošního roku v 89 TOP restauracích a 34 městech po celé republice a tématem letošního ročníku jsou superpotraviny.

Budete tak mít možnost navštívit některý z luxusních podniků a ochutnat tradiční pokrm nebo kreativní kousky šéfkuchařů. Protože se pořadatelé rozhodli festival tematicky zaměřit na právě na superfood, budete moci ochutnat degustační menu inspirované lokálními surovinami, kreativitou těch nejlepších šéfkuchařů v zemi a připravené z těch nejzdravějších surovin na naší planetě.

K poukazům Vám přidáme ještě rychlovarnou konvici Luisa, v pěkném moderním designu od společnosti Isolit-Bravo, která je ryze českým výrobcem domácích elektrospotřebičů.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme vám 2 vstupenky do Apple muzea, což je unikátní soukromá sbírku zařízení od společnosti Apple, která je největší na světě a sídlí v Pop Art Gallery, v historickém interiéru v centru Prahy.

Můžete zde nahlédnout do nedávné minulosti a vžít se do doby, kdy Steve Jobs sestrojil spolu se Stevem Wozniakem v garáži svých rodičů první osobní počítač. Výstava představuje nejhodnotnější a nejkomplexnější sbírku počítačů od roku 1976 do roku 2012 i nejrůznějších předmětů společností Apple, Pixar a Next.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio