„Čeká mě 14 velmi hektických dnů,“ přibližuje Jiří Drahoš kampaň do druhého kola

Do druhé kola prezidentské volby postoupil Miloš Zeman a Jiří Drahoš. Posledně jmenovaný kandidát, který přijal pozvání k rozhovoru v Radiožurnálu, už chystá se svým týmem strategii kampaně do druhého kola prezidentských voleb. Miloš Zeman pozvání Radiožurnálu odmítl.

„Můj tým v noci a dnes ráno vyhodnocoval situaci, dnes odpoledne máme poradu,“ vysvětluje Jiří Drahoš v rozhovoru s moderátorem Janem Pokorný.

Sám přiznává, že ho čeká kombinace výjezdů, rozhovorů v médiích, billboardů – 14 velmi hektických dnů. „Určitě nestihnu objezdit všechna města, Miloš Zeman vyhrál kromě Prahy prakticky všude,“ dodává.

Všem protikandidátům především děkuje za férové debaty, oceňuje také, že Michal Horáček a Marek Hilšer mu přišli do La Fabriky nabídnout spolupráci a pomoc. Například Horáček mu nabídl billboardy, které už nevyužije pro svou kampaň.

„Můj tým, tým Michala Horáčka a vlastně i tým Marka Hilšera se už domlouvají na tom, co by se dalo kromě billboardů podniknout,“ vysvětluje s tím, že první část kampaně byla logistika, nyní už je vše sevřené a on sám je v týmu klíčovou osobností.

autoři: jap , prh
Spustit audio