Značka Albrecht přichází s dlouho očekávaným DAB+ adaptérem do automobilu

18. leden 2018

Firma Alan Electronics není zdaleka první a bez pochyby ani poslední společností, která s instalací DAB+ adaptéru do zpětného zrcátka přichází.

Německá společnost Alan Electronics stojící za značkou známých DAB+ rádií Albrecht rozšiřuje portfolio svých produktů o dlouho očekávaný autoadaptér, který nese označení DR 58. Kromě samotného balení je součástí také potřebná kabeláž a napájecí zdroj. Cílem DAB+ adaptéru je zprostředkovat vysílání digitálních stanic i pro vozy, kteří nejsou na tento způsob přijmu vybaveny. DAB+ adaptér má podobu čelního skla.

Firma Alan Electronics není zdaleka první a bez pochyby ani poslední společností, která s instalací DAB+ adaptéru do zpětného zrcátka přichází. Řidič díky tomu neztrácí nejen kontrolu nad děním na komunikaci, ale také dostává aktuální informace z DAB+. Tuto volbu si je ale možné nastavit podle potřeby, případně může být úplně vypnuta. Díky komunikaci s bezdrátovým systémem Bluetooth, je možné adaptér využít jako handsfree. Pomocí mobilního telefonu si může uživatel streamovat hudbu do autorádia. Součástí balení je i aktivní anténa.

autor: lukpo
Spustit audio