SOUTĚŽ: Pračlověk, animovaná komedie pro celou rodinu od tvůrců Slepičí úlet nebo Ovečka Shaun

25. únor 2018

Radiožurnál, partner českých filmů, zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 140 vstupenek na projekce filmu Pračlověk. Dug je typický neohrožený hrdina dosud žijící v celkem poklidně probíhající době kamenné. A teď musí, spolu se svým čtyřnohým přítelem Čenichem, zachránit svůj kmen a milovaný domov před velkou hrozbou.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte od 26.2. do 1.3. Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou hodinou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film“.

Od pondělí do středy rozdáváme každý den posluchačům až po čtyřech vstupech na promítání v Praze, každý den maximálně 40, celkem 120 vstupenek. Ve čtvrtek rozšíříme řady výherců o 20 voucherů do regionů. Každý vyhrávající posluchač může získat až čtyři kusy.


Pračlověk
Kde? kino Atlas, Praha
Kdy? 3.3. od 15:00

Animovaný film Pračlověk vypráví příběh z doby, kdy po naší zemi kráčela prehistorická zvířata. Hlavním hrdinou je neohrožený jeskynní muž Dug, který se se svým nejlepším čtyřnohým přítelem Čenichem snaží uchránit svůj domov a kmen před velkou hrozbou.

Na jejich území totiž přichází pokrokoví lidé z doby bronzové v čele s lordem Bafoněm a Dugovi a jeho přátelům zbývá poslední šance – utkat se o své území s týmem Real Bronzio ve hře zvané fotbal. Dokáže Dug přesvědčit a vytrénovat deset nemotorných pralidí, vyhrát zápas a získat své území zpět?

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email. Výherci budou zařazeni na guestlist, vouchery zašleme poštou.

autor: jaw
Spustit audio