Krabice od dárku je pro děti nejlepší hračkou

Američané přišli na to, že pro děti je často nejlepší hračkou krabice ve které byl dárek. Přesvědčili se o tom o Štědrém dnu v nejedné domácnosti. Krabicím z lepenky se proto dostalo čestného místa v síni slávy amerických hraček.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

dárek

dárek

Ve Strongově muzeu v americkém státě New York pochopili, že papírové krabice by u nich měli mít důstojné místo. Pro děti skýtá prázdná krabice po Vánocích netušené možnosti na hraní, které dospělí často nedokáží docenit.

Kurátor muzea Christopher Bench ale rodičům připomíná, že si určitě všimli, že místo s pečlivě vybíranou hračkou si jejích děti hrají s krabicí. Nyní se rodiče ptají, proč na to nepřišli už dříve, drahé hračky ztrácejí na významu vedle prázdné krabice.

Možná je to vůně lepenky, která je pro děti takovým afrodiziakem, ale možná je to také tím, že do krabice se dá lehko zmizet na hodiny před maminkou, tatínkem nebo dotěrným sourozencem.

Miroslav Konvalina Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme