Rozhodněte, kdo je Živnostník roku 2006

1. listopad 2006
Ekonomický magazín

Čtrnáct podnikatelek a podnikatelů z celé republiky se utká ve finále soutěže Živnostník roku 2006. Každý pochází z jiného kraje, podnikají v různých oborech, ale jedno mají společné - uspěli u poroty díky originalitě, funkčnímu a komplexnímu řešení podnikatelských myšlenek a nápadů. O tom, kdo se stane celkovým vítězem, můžete rozhodnout i vy.

Poštovní spořitelna Firma roku 2006 a Makro Živnostník roku 2006 jsou soutěže určené podnikatelům a živnostníkům. Odlišují se od podobných projektů ve snaze dosáhnout objektivity hodnocení a vytvořit tak zcela ojedinělé vzájemné porovnání účastníků v jednotlivých regionech a za celou Českou republiku. Obě soutěže vyhlášené Hospodářskými novinami dospěly do republikového finále. Ze 14 krajů České republiky byly v září a říjnu odbornou porotou vybrány ty nejlepší podnikatelské subjekty.

Kdo bojuje o vaše hlasy

Linda Vavříková - ZIV 1
Adolf Sieber - ZIV 2
Iva Unčovská - ZIV 3
Igor Vozka - ZIV 4
David Hořava - ZIV 5
Luďka Tomešová - ZIV 6
Jakub Mach - ZIV 7
Petr Souček - ZIV 8
Karel Ferenc - ZIV 9
Jiří Portlík - ZIV 10
Martin Šampalík - ZIV 11
Pavel Kárník - ZIV 12
Antonín Svoboda - ZIV 13
Mária Horňáková - ZIV 14

Jak se hlasuje

O tom, kdo získá titul Živnostník roku 2006, rozhodnou hlasy zaslané pomocí SMS zpráv na číslo 9001104. Každá SMS zpráva může obsahovat pouze jeden hlas pro jednoho živnostníka. Na začátku textu SMS zprávy musí být napsán text ZIV a za ním číslo vybraného finalisty. Číslice 1-14 musí být od slova ZIV odděleno mezerou, např. chce-li hlasující zvolit možnost 2 musí mít SMS zpráva tento formát: ZIV 2. SMS zpráva nesplňující výše popsané náležitosti bude označena za neplatnou. Maximální počet hlasů (SMS zpráv) zaslaných z jednoho telefonního čísla je 100. Každý, kdo zašle SMS, je automaticky zařazen do soutěže o televizi, domácí kina a MP3 přehrávače. Podrobná pravidla hlasování najdete na stránkách soutěže.

Absolutního vítěze v soutěži Poštovní spořitelna Firma roku 2006 vybere 30. listopadu v průběhu finálového galavečera porota složená z ekonomických analytiků a zástupců partnerů soutěže. V rámci večera budou také oznámeny výsledky SMS hlasování veřejnosti.

autoři: jkr , ekl
Spustit audio

Více z pořadu