Soud uvalil vazbu na J. Starku a V. Spěváka

Soud poslal šéfa fotbalového klubu Marila Příbram Jaroslava Starku do vazební věznice. Stejně jako u viceprezidenta Marily Vlastimila Spěváka existují podle soudu i u Starky všechny tři vazební důvody - nebezpečí z útěku, ovlivňování svědků i pokračování v trestné činnosti.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaroslav Starka (vlevo) a Vlastimil Spěvák (vpravo) na pohřbu Františka Mrázka

Jaroslav Starka (vlevo) a Vlastimil Spěvák (vpravo) na pohřbu Františka Mrázka | Zdroj: ČTK

Policie ve středu obvinila Starku a šest dalších mužů z trestných činů zbavení osobní svobody a loupeže. Skupina byla zatčena v úterý v souvislosti s únosem a smrtí otce uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře.

Starka je v Příbrami, kde mu patří mimo jiné fotbalový klub, považován za velmi kontroverzní osobu. Jeho firma Avestar vlastní nebo má v nájmu řadu restaurací a barů ve městě a okolí. A mimo jiné i příbramský kulturní dům. A právě o dluhy na nájemném v kulturním domě se vede spor už čtyři roky.

Kromě Starky zatkla v úterý policie také viceprezidenta fotbalové Marily Vlastimila Spěváka a jeho pravou ruku Miroslava Ruse. Bývalý Krejčířův obchodní partner, Libanonec Tarek Bešara, který je podezřelý i z nelegálního obchodu se zbraněmi, je podle mluvčího městského státního zastupitelství v Praze Martina Omelky stíhán jako uprchlý.

Milan Kopp, Zdeněk Hejkrlík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme