Botanické toulky s  Václavem Větvičkou

27. listopad 2007

Literárně-botanická vyprávění v podobě autorských čtení některých příběhů z knihy Václava Větvičky Moje květinová dobrá jitra vycházejí nyní na CD...

V souvislosti s vydáním nového CD Václav Větvička čte z knihy Moje květinová dobrá jitra jsme pro vás připravili webovou stránku s několika bonusy.

Najdete zde dosud nepublikované zvukové záznamy ve formátu mp3, krátké video, fotogalerii a navíc si můžete i vyzkoušet, jak dobře znáte lidové názvy českých květin! Zatímco nové CD jsme natáčeli v rozhlasovém studiu, bonusové nahrávky vám přibliží také atmosféru a spontánní ohlas publika při veřejné nahrávce v Kulturním domě v Kopřivnici.

Webová stránka nabízí také odkaz na pravidelně aktualizované zvukové záznamy všech dosavadních příspěvků Václava Větvičky odvysílaných v programu ČRo Leonardo od září 2005.

Logo

CD Václav Větvička čte z knihy Moje květinová dobrá jitra (obsah) vyšlo ve spolupráci s Českým rozhlasem 2 - Praha a můžete si ho zakoupit na internetových stránkách Radioservisu.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.