Rakousko je v šoku, muž čtvrt století věznil svou dceru ve sklepě

Dlouhých 24 let měl věznit třiasedmdesátiletý Rakušan svoji dceru ve sklepě bez jakéhokoli kontaktu s okolním světem. Z prvních výslechů policie vyšlo najevo, že s ní měl údajně sedm dětí.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policie před domem v rakouském Amstettenu

Policie před domem v rakouském Amstettenu | Foto: AFP

V těchto hodinách probíhá intenzivní vyšetřování případu, který šokuje kriminalisty i veřejnost. Devatenáctiletá až do této chvíle nezvěstná dívka, která už druhý týden zápasí se životem v nemocnici v Amstettenu v Dolním Rakousku, zřejmě uvedla věci do pohybu.

Policie zatkla dnes třiasedmdesátiletého muže, který svoji dvaačtyřicetiletou dceru držel násilím ve sklepním vězení asi čtyřiadvacet let. Měl s ní pravděpodobně sedm dětí. Jednou z nich je pravděpodobně devatenáctiletá dívka, které lékaři dávají malou naději na přežití.

Pravděpodobně byla se svou matkou a dalšími sourozenci po celý svůj život ve sklepním vězení. Její matka údajně obvinila svého otce z nejhorších zločinů.

Marie Woodhamsová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme