Můžeme dál... Žaponské obrázky (1. díl)

5. květen 2008

AUDIOSLIDESHOW. David Vávra vám představí tradiční japonskou architekturu. Skokem se dostaneme i k unikátnímu dřevěnému domu architekta Martina Rajniše. Čeká vás půlhodina zábavy a sto dvacet fotografií.

Máte rádi Davida Vávru jako průvodce televizními Šumnými městy? V trochu jiné poloze ho znáte z našich audioslideshow, natáčíme je v komorní atmosféře klubu Dobeška. Pokračujeme dalším z architektonických setkání nazvaných Můžeme dál.

David Vávra vám tentokrát představí tradiční japonskou architekturu, která ho na jeho cestách zaujala. V příštím díle "žaponského setkání" se dostaneme i do moderního Tokia. V díle prvním ovšem provedeme jeden velký přesun - čeká vás prohlídka unikátního dřevěného domu architekta Martina Rajniše, stavba, která neničí okolní krajinu, je levná a navíc vypadá docela japonsky. Račte vstoupit, Můžeme dál...

Dřevěný a "přenosný" dům ak. arch. Martina Rajniše

Architektonické setkání s Davidem Vávrou trvá 27 minut a prohlédnete si v něm 120 fotografií.

Všechna audioslideshow cyklu Můžeme dál... najdete na adrese
LEONARDO.ROZHLAS.CZ/VAVRA.

Autorem veškerých autorských děl obsažených v těchto audiovizuálních materiálech je David Vávra a Český rozhlas vykonává na základě poskytnuté licence práva k těmto autorským dílům, k audiovizuálním záznamům a k dalším předmětům duševního vlastnictví. Jakékoliv jiné užití než přehrání audiovizuálních záznamů pro osobní potřebu, zejména zhotovení rozmnoženiny a jakékoliv jejich šíření, je nepřípustné, a je porušením autorského zákona a v rozporu s trestněprávními předpisy.

autor: mrk
Spustit audio