Kubíček v Radiožurnálu: Starka mi vyhrožoval

Místopředseda Českomoravského fotbalového svazu Jiří Kubíček tvrdí, že mu člen výkonného výboru ČMFS a majitel příbramského klubu Jaroslav Starka vyhrožoval. Řekl to v dnešním pořadu Dvacet minut Radiožurnálu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

publicistika Radiožurnálu

publicistika Radiožurnálu | Foto: Jan Rosenauer

"Jsou určití majitelé fotbalových klubů, kteří ten klub vlastní, kteří pro to, aby byli úspěšní nebo aby se udrželi ve špičce, používají různé metody. Já sám jsem byl konfrontován s panem Starkou několikrát. Nechci se vyjadřovat o detailech. Řada lidí si je myslím dovede představit a nebylo to příjemné setkání. To znamená, že já jsem si raději jeho číslo vymazal z mobilu a s těmito metodami nechci mít nic společného," řekl Kubíček.

"On Vám, pane místopředsedo, vyhrožoval?" ptal se moderátor Martin Veselovský. "Musím říct, že ano. Samozřejmě je to těžko prokazatelné, ale mám i svědky na to, že před časem mi v telefonu v některých větách prostě naznačoval, že když půjdu například do jeho hráčů, tak to nebude jednoduché setkání potom s ním."

"To byla výhrůžka osobním násilím, chápu to dobře?" ptal se dál Martin Veselovský. "Ano, velmi dobře to chápete," uzavřel toto téma místopředseda ČMFS Jiří Kubíček.

Radiožurnálu se podařilo sehnat i vyjádření Jaroslava Starky: "Musím se jenom pousmát. Jirka Kubíček ztrácí nervy, ztrácí svoji moc... Samozřejmě je to nesmysl. On to dobře ví a sám nechápu, jak to vůbec mohl říct. Teď nevím, co na to mám říct, jestli ho mám dát právníkům a zažalovat ho. Ale můžu zodpovědně říct, že jsem nikdy, nikdy ani Jirkovi nevolal, za poslední nějakou dobu."

Dvacet minut Radiožurnálu
Rozhovor s hlavním aktérem významné události uplynulých hodin vysílá Radiožurnál od pondělí do pátku od 17.30 (před večerními Ozvěnami dne) a v repríze po Stalo se dnes ve 21.30 hodin. Helena Šulcová a Martin Veselovský si zvou osobnosti politiky, ale i vědy, kultury či sportu. Připomínky a náměty k pořadu posílejte na adresu 20minut@rozhlas.cz. Záznam pořadu najdete v RÁDIU NA PŘÁNÍ.

Marika Táborská, Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme