Na Benátskou noc do Malé Skály zamíří přes 15 tisíc lidí

Hudební festival Benátská noc v Malé Skále na Jablonecku navštíví podle odhadu pořadatelů tento víkend přes patnáct tisíc lidí. Odpovídá tomu počet vstupenek prodaných v předprodejích. Vzhledem k aktuální ředpovědi počasí ale pořadatelé počítají s možnými komplikacemi.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

hudební festival Benátská noc

hudební festival Benátská noc | Foto: Festival Benátská noc

Přeháňky, které hlásí na oba víkendové dny, by mohly večer přecházet v přívalové srážky a hrozí i krupobití. Podle hlavního organizátora Pavla Mikeze můžou být ale návštěvníci klidní. Podobné neštěstí jako na nedávném festivalu Pohoda na Slovensku se na Malé Skále opakovat nemůže.

Všechny stany jsou bezpečně zakotvené proti větru, a navíc pokud dosáhne vítr rychlosti sta kilometrů v hodině, musí návštěvníci všechna zařízení okamžitě opustit.

Přečtěte si také:
Na Malé Skále dozněl fesival Benátská noc
Benátská noc má v rukou moc

Marika Táborská, Ivana Schoffelová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme